Ersoy'dan Ulutaş'a tebrik ziyareti

02 Ağustos 2017 12:50
Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy, 7.üniversitesini başarı ile tamamlayarak doktor unvanı alan Kadir Ulutaş’ı tebrik etti

Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy işyeri sendika temsilcileri ve üye arkadaşları ile beraber Kültür Sanat Komite Başkanı Kadir Ulutaş’ı ziyaret etti. 1 doktora, 2 yüksek lisans, 2 lisans, 1 önlisans ve uzmanlık programlarını başarı ile tamamlayan Ulutaş aynı zamanda İnsan Kaynakları ve Çalışma İlişkileri yüksek lisans programını bölüm birincisi olarak tamamlamıştı. Kocaeli, Gebze Teknik, Yalova, Marmara, Anadolu, Trakya ve İstanbul Teknik Üniversitelerindeki eğitimlerini başarı ile tamamladı.

GENÇ YAŞTA

Ziyarette konuşan İdris Ersoy, “Hem çalışarak hem de 7 üniversite bitirerek aynı zamanda doktorluk unvanı alan Gebze Belediyesi çalışanı ve aynı zamanda Kültür Sanat Komite Başkanı olan Kadir Ulutaş Türkiye’de başarılması zor bir işi başarmıştır. Türkiye’de bu genç yaşında 7 üniversite bitirerek doktor unvanı almış arkadaşımızı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

ARAŞTIRMALARDA BULUNDU

Nazik ziyaretlerinden dolayı Şube Başkanı ve arkadaşlarına teşekkür eden Kadir Ulutaş eğitim hayatına katkılarından dolayı başta Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker olmak üzere tüm mesai arkadaşlarına ve Hizmet-İş Sendikası'na şükranlarını sundu. Yurtiçinde ve yurtdışında yayınlanan akademik makale ve bildirileri bulunan Ulutaş, Gebze’nin hava kirliliği, arıtma tesislerinde koku kirliliği ve belediyelerde hizmet içi eğitim konularında araştırmalarda bulunmuştur. Ayrıca Burkina Faso, Benin, Togo, Fildişi Sahilleri ve Mali gibi Afrika’nın değişik ülkelerinde sosyal sorumluluk projelerinde yer aldı.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X