Güney’den teşekkür

21 Eylül 2020 10:54
AK Parti İzmit İlçe Başkanı Av.Ali Güney, pazar günkü kongreye katılanlara teşekkür etti, “Sorumluluğumuz, yükümüz daha da arttı. Bizleri yalnız bırakmayıp, güç veren herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

BİNLERCE KATILIM VE TEBRİK

AK Parti İzmit 5.Olağan İlçe Kongresi pazar günü Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleşti. Sosyal mesafe, temizlik ve maske kuralları çerçevesinde büyük bir katılımın olduğu kongre hakkında konuşan Güney, şunları söyledi: “Kongre alanına girişten itibaren delege ve misafilerimizi ayrı kapılardan aldık. Sosyal mesafe kuralları çerçevesinde yine çıkışı ayrı kapıdan sağladık. Her iki girişte de sosyal mesafe kurallarını hatırlatan yazılar ve görevli arkadaşlarımızla önce delegelerimiz ve misafirlerimizin sağlığını düşündük.

Kongremizi mümkün olduğunca kısa sürede tamamlayarak bulaş riskini azalttık. Her kongre partilerin yenilenme, tazelenme sürecidir. Çok şükür bütün bu tedbirlere rağmen büyük bir coşku ve heyecanla yeni bir döneme ilk adımı attık. AK Parti İzmit 5.Olağan İlçe Kongremizde bizleri yalnız bırakmayan, alınan pandemi önlemlerine dikkat ederek sabırla oyunu kullanan bütün delegelerimize, katılım gösteren misafirlerimize, kongre sonrası arayıp tebriklerini ileten büyüklerimize, kardeşlerimize, dostlarımıza binlerce kez teşekkür ediyoruz” dedi. Güney, kongre salonunda çok konuşulan geçmiş dönem ilçe başkanları panosu hakkında da konuştu:

“AK Parti, bir vefa hareketedir. Geçmişten bugüne ülkemizin, milletimizin, şehrimizin umudu olmuş bir partidir. Pazar günü kongre salonundaki muhteşem görüntünün perde arkasında geçmişte atılan sağlam temeller sayesinde oluştuğunu biliyoruz. Bu tablonun oluşmasında emeği geçen başta geçmiş dönem ilçe başkanlarımız ve yönetimleri olmak üzere, AK davamıza gönül veren herkese teşekkürleri ayrıca bir borç biliyoruz. Her zaman daha ileriye, İnandığımız Yolda Yürümeye devam edeceğiz.”

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X