Hürriyet açılış maçını Hodri Meydan'la izledi

02 Eylül 2018 11:55
CHP Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, önce Kocaelispor’un sezon açılış maçına katıldı. Ardından da Kemal Kılıçdaroğlu’nun oğlu Kerem’in Ankara’daki düğününe yetişti

Kocaelispor, Alikahya’ya yapılan 33 bin kişilik Kocaeli Stadyumu’nun açılışını dün akşam Fatsa Belediyespor maçıyla yaptı. Sezonun ilk maçına ve yeni stadyuma ilgi büyüktü. Protokol maça akın etti. AK Parti Milletvekilleri Fikri Işık, Emine Zeybek, MHP Milletvekili Saffet Sancaklı da maça gelen isimler arasındaydı. Zeybek ve Sancaklı kendilerine ayrılan protokol tribününden maçı izledi.

HER ŞEYE RAĞMEN GİDECEĞİM

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun oğlu Kerem Kılıçdaroğlu ile kimya mühendisi Mine Aşlan dün Kocaelispor’un maçının olduğu saatlerde dünya evine girdi. Ankara Çankaya Belediyesi'nin Ahlatlıbel Atatürk Parkı içinde yer alan düğün salonunda yapılan düğün saat 18.30’da başladı. CHP Kocaeli Milletvekilleri Fatma Kaplan Hürriyet, Haydar Akar ve Tahsin Tarhan düğüne katıldı. Ancak Hürriyet,  “Her şeye rağmen bu maça gideceğim” dedi ve dediğini yaptı.

TARAFTARLA SLOGAN ATTI

Düğünden önce yeni stada gelen vekil Fatma Kaplan Hürriyet maçı taraftarın yer aldığı Hodri Meydan’da izledi. Yeşil siyah eşofmanlarını giyen Hürriyet taraftarın arasında slogan atarak Kocaelispor’a destek oldu. Ayrıca statta görev yapan emniyet, itfaiye erleri, sağlık personeline de kolay gelsin dileklerini iletti. Hürriyet ardından hemen Ankara’ya giderek Kılıçdaroğlu’nun oğlu Kerem’in düğününe katıldı. Yeni evli çifte mutluluk diledi. Hürriyet’in bu hareketi ve enerjisi büyük alkış aldı. Hürriyet, “Dün çok tempoluydu. Maçın ardından 1 saat 40 dakikada Ankara’ya gittik. Ama Kocaelispor’un sezonun ilk maçı ve yeni stadyumdaki maçını kaçıramazdım” dedi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X