Hürriyet: Başka çiçekçi yok mu kardeşim!

31 Mayıs 2019 16:12
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, belediyenin 1 yıl boyunca Kartepe Çiçekçilik’ten alışveriş yaptığını belirterek, “Başka çiçekçi yok muydu kardeşim” dedi

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, işten çıkarma iddialarıyla ilgili yaptığı basın toplantısında, Nevzat Doğan döneminde bazı işlerin hep aynı kişilere gittiğinin altını çizdi. Hürriyet şunları söyledi: “Kimsenin hakkını yemek istemem ama bir portföy var, hep aynı yerlerden alım yapılmış. Ben gelir gelmez şu talimatı verdim, kent esnafından alışveriş yapın. Ha burada yoksa başka yerden tabii ki alışveriş yapabilirsiniz.

SİZ ARAŞTIRIN

İmkanlar uymuyor, başka yeri malı daha uygun alabiliriz. Ama önceliğimiz burası. Herkesten teklif toplayın dedim. Ama herkesten. Partisine falan bakmayın. Ama bir bakıyorum, Kartepe Çiçekçilik Kartepe Çiçekçilik. 1 yıl boyunca Kartepe Çiçekçilik’ten alışveriş yapılmış. Başka yok mu kardeşim çiçekçi. Bir bakıyorum, bunların bir şeyleri çıkıyor. Ben söylemeyeyim, siz araştırın.” Diğer yandan 1 yıl boyunca İzmit Belediyesi’ne çiçek veren ve Kartepe Acısu bölgesinde faaliyet gösteren firma olduğu ortaya çıktı.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X