İzmitli o firma da Eymen bebeğe sahip çıktı

24 Mart 2017 14:30
Kocaeli Birlikspor'un ardından İzmit'te tesbih üretimi yapan bir firma da SMA hastası Eymen bebeğe yardımda bulunma kararı aldı

Adapazarı Tepekum Mahallesi’nde oturan Metin-Neziha Çapkın çifti, 6.5 aylık bebekleri Eymen’in 10 binde 1 kişide görülen Gevşek Bebek Sendorumu denilen SMA (Spinal Musküler Atrofi) hastalığına yakalandığını öğrendi. 3 aydır Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören ve solunum cihazına bağlı olarak yaşayan Eymen bebek için Tıbbi İlaçlar ve Cihazlar Kurumu 4 kutu ilaç onayladı. Ancak Amerika’dan getirtilmesi gereken ilaçların bedelinin 560 bin dolar olması aileyi çaresiz bıraktı.

TESBİHCİBABA DA YARDIM EDECEK

İlaçları alamayan aile için başlatılan yardım kampanyasına Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Kocaeli Birlikspor'un ardından İzmit'te tesbih üretimi yapan Tesbihcibaba da katıldı. 25 Mart Cumartesi günü saat 20.00'ye kadar Tesbihcibaba'dan yapılan satışın tüm geliri Eymen bebeğe bağışlanacak. Tesbihcibaba Marka Yöneticisi İbrahim Yücetepe ''Bir günlük satışımızdan gelecek geliri Eymen bebeğe bağışlamayı düşünüyoruz. Umarız bu adımımız iş dünyasına ve vatandaşlarımıza örnek teşkil eder'' dedi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X