İzmitlilerin Marmaris’teki adresi; Barbaros Apart Otel

10 Mayıs 2019 16:03
İzmitlilerin Marmaris Turunç’taki adresi Barbaros Apart Otel, bu sezon da İzmitlileri bekliyor. Turunç’ta eşsiz bir konumda yer alan otel, senenin tüm yorgunluğunu silmeniz için hazırlıklarını tamamladı

İzmitlilerin Marmaris Turunç’taki oteli Barbaros Apart Otel, bu sezonda da yine İzmitlileri bekliyor. İzmit'in sevilen isimlerinden Bozkurt Uslu’nun sahibi olduğu ve işletmeciliğini yaptığı Barbaros Apart Otel’de unutamayacağınız bir tatile ne dersiniz? Masmavi denizi, kum plajları ve yemyeşil ormanlarıyla huzur ve eğlenceyi bir arada bulabileceğiniz Turunç’ta, yaz tatili için tüm hazırlıklarını tamamlayan Barbaros Apart Otel, senenin tüm yorgunluğunu silmeniz için sizi bekliyor.

MUHTEŞEM DOĞA

Marmaris merkeze 20 dakika uzaklıkta bulunan, berrak deniziyle ve çam ormanlarının ev sahipliği yaptığı muhteşem doğasıyla Muğla’nın sahil beldelerinden olan Turunç; hem huzurun hem de eğlencenin hakim olacağı unutulmaz bir tatil için sizi çağırıyor. Turunç’un, Mavi Bayrak ödülüne sahip olması yerli ve yabancı turistleri kendine çekiyor. Tertemiz plajları ve deniziyle Turunç huzur dolu mavisiyle konuklarını bekliyor.

ZEVKLE DÖŞENMİŞ ODALAR

Denize 40 metre mesafede bulunan, tam 35 yıldır Turunç’ta hizmet veren ve aynı zamanda “çocuk dostu otel” statüsünde olan tesiste tüm apartlar eskitme masif mobilyalı. Toplam 22 apartta, 1+1, yatak odası, salon, açık mutfak, banyo- wc bulunuyor. Ayrıca 4 lüks odada yine eskitme mobilya ve son derece iyi döşenmiş banyo ve wc bulunuyor. Diğer yandan cadde üzeri 4 adet 35 m2’lik dükkan, havuz başında 60 kişilik kapalı cafe restaurant hizmet veriyor. Açık restaurant ise 80 kişiyi ağırlayabiliyor.

PLAJA YALNIZCA 40 METRE

Otelde tüm apartlarda klima, buzdolabı ve ikişer adet özel çekyat mevcut. Kapalı ve açık cafe restaurantı bulunan otelde, güneş enerji sistemi ile devamlı sıcak su olanağı var. Marmaris-Turunç merkezde, Cumhuriyet Caddesi üzerinde, plaja ikinci sırada ve 40 metre mesafede bulunan Barbaros Apart Otel Marmaris’in en iyi 10 butik apartı arasına girmiş durumda.

HUZUR VE EĞLENCE

Barbaros Apart Otel bu sezonda da sizi hem huzurun hem de eğlencenin hakim olacağı unutulmaz bir tatil için bekliyor. Siz de deniz, kum ve güneş faydalanmak, canlı ve dolu dolu bir tatil geçirmek istiyorsanız bir an önce Barbaros Apart Otel’de yerinizi ayırmanız gerekiyor.

İletişim tel: 0532 616 50 04

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X