Kadir Durmuş esnafların başkanlığına adaylığını açıkladı

01 Nisan 2018 12:18
13 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Kocaeli Esnaf Odaları Birliği Kongresi öncesinde, 16 yıldır Şoförler Odası Başkanı Kemal Kaya’nın başkan vekilliğini yapan Kadir Durmuş bugün birlik başkanlığına resmen aday olduğunu açıkladı

Kocaeli Esnaf Odaları Birliği kongresi 13 Mayıs Pazar günü yapılacak. 27 yıldır Kocaeli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanlığı görevini yürüten Kemal Kaya kongrede aday olmayacağını açıkladı. Kocaeli Esnaf Odaları Birliği için ilk aday ise Kemal Durmuş oldu. 16 yıldır Şoförler Odası başkan vekilliği yapan Kadir Durmuş bugün birlik başkanlığına resmen aday olduğunu açıkladı.

ELİMİZDEKİ İMKANLARI KULLANDIK

Bugün doğum günü olan mevcut başkan Kemal Kaya için birlik binasında pasta kesildi. Gerçekleştirilen kutlamada bir konuşma yapan Kemal Kaya, “Ben 28 yıl içerisinde 100 saat oturduğumu hatırlamıyorum. Elimizdeki imkanları kullandık. Odalarımızın mali durumunu biliyorum. Aidat ödenmediğinden dolayı sıkıntılar çekiliyor. Tabiki biz imkanlarımızı kullandık bu kadar yaptık. Ben bu toplantıyı hep birlikte kahvaltı edelim, haklarımızı helal edelim diye yaptım. Hakkı olan helal etsin. Hiçbir başkanın karşısına çıkan adaya sen niye aday oldun denmez, isteyen aday olur” dedi.

BAŞKANLIĞIMI AÇIKLAYAMAZDIM

Kadir Durmuş ise yaptığı açıkalamada, “Kemal başkanımız açıklamalarda bulundu. Bu toplantının amacı başkanımız bırakıyorum demeden ben başkanlığımı açıklayamazdım. Ağam bırakmadan ben başkan adayıyım demedim. Şu an Kemal başkanım açıkladı. 13 Mayıs’ta yapılacak genel kurulda adayım. Sizlerin huzurunda adaylığımı açıklıyorum” ifadelerini kullandı. 13 Mayıs Pazar günü Antikkapı Restoran’da gerçekleştirilecek genel kurulda 9 kişilik yönetim, 5 kişilik denetim ve disiplin kurulu üyesi, 9 konfederasyon delegesi belirlenecek.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X