Kocaelispor, Osmaniye'ye gitti

03 Mart 2018 22:13
Yarın Play-Off yolunda kritik bir maça çıkacak olan Kocaelispor, Osmaniyespor karşılaşması için Osmaniye'ye gitti

Kocaelispor bugün 17 Ağustos Stadı’ndaki ter idmanıyla Osmaniye maçı hazırlıklarına noktayı koydu ve saat 16.30 uçağıyla Sabiha Gökçen’den Adana’ya gitti. Kafile otobüsle Osmaniye’ye geçerken Royalton Otel’de konaklayacak. Yarın saat 14.30’da başlayacak maçın ardından kafile 20.00 uçağıyla Adana’dan İstanbul’a dönecek. Kocaelispor’u uzak deplasmanlardan biri olan Osmaniye’de de taraftarı yalnız bırakmayacak. Dernek Başkanı Enver Güler, 3 otobüsle maça gideceklerini sosyal medyadan duyurmuştu. Taraftarı maça götüren otobüsler bu akşam 21.30’da Seka Cami önünden hareket etti.

6 BİN TL CEZA YEDİK

Tarsus İdman Yurdu maçında taraftarının neden olduğu kötü ve çirkin tezahüratla ilgili disipline sevk edilen Kocaelispor’a eylemin dördüncü tekrarından dolayı 6 bin TL para cezası geldi. Yeşil-Siyahlı ekip böylece iç sahada para cezası limitini doldurdu. Bundan sonraki her iç saha maçında aynı eylem, sonraki maçın seyircisiz oynanması yaptırımını getirecek.

GRUPTA İKİ MAÇ OYNANDI

Kocaelispor’un grubunda 25. hafta heyecanı bugünkü iki maçla açıldı. Alt sıraları yakından ilgilendiren mücadelelerde ligde sonuncu sırada bulunan Arsin evinde Çorum Belediye’yi 3-2 mağlup etti. Adliyespor ise kendi evinde Tepecikspor'u 1-0 mağlup etmeyi başardı. Grupta haftanın diğer tüm maçları yarın oynanacak.

HAKEM GİRESUN'DAN

Merkez Hakem Kurulu Kocaelispor’un yarın Osmaniye ile deplasmanda oynayacağı önemli maça Giresun bölgesi hakemi atadı. Maçı C klasmanında görev yapan ve mesleği işletmecilik olan Volkan Cindemir yönetecek. Bu sezon 3. Lig’de altı maça çıkan Cindemir, Gölcükspor’un sahasında Kırıkhan’a 2-1 üstünlük sağladığı maçta görev yapmıştı.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X