Körfez CHP, bayramdan sonra sahaya inecek

15 Mayıs 2020 00:59
CHP Körfez İlçe yönetimi, Bülent Yıldız başkanlığında toplanarak, Ramazan Bayramı sonrasında sahada yapacakları çalışmaları konuştu

CHP Körfez Ä°lçe yönetimi, Bülent Yıldız baÅŸkanlığında toplanarak, Ramazan Bayramı sonrasında sahada yapacakları çalışmaları konuÅŸtu. Korona virüs salgını sonrasında Mart ayı sonlarında dezenfekte edilerek kapatılan CHP Körfez Ä°lçe binası günler sonra ilk kez açıldı ve önlemler alınarak yönetim kurlu toplantısı gerçekleÅŸtirildi. Ä°lçe BaÅŸkanı Bülent Yıldız ve ilçe yönetimi maskelerini takıp, mesafe kurallarına uyarak toplantı yaptı. Toplantıda, korona virüs salgını nedeniyle bir araya gelinemeyen günlerde yapılan yardım çalışmaları deÄŸerlendirildi.

SAHAYA Ä°NÄ°LECEK

Toplantı sonrasında yapılan çalışmalar ve gündem hakkında bilgi verildi ve Ramazan Bayramı sonrasında sahaya inilerek, mahalle temsilcileri ve yönetimlerini belirlemeye ağırlık verileceÄŸi söylendi. Yapılan açıklamada ÅŸunlar söylendi: “Pandemi sürecinde saha çalışmaları yapmak eskiye nazaran daha zor bir görünüm arz etmektedir. Ancak bu zor ÅŸartlarda vatandaÅŸlarımızın ihtiyaçlarına cevap vermek adına elimizden gelenin de fazlasını yapmak için mücadele etmekteyiz. VatandaÅŸlarımızın gıda ve tıbbi gereksinimlerinin temin edilmesi amacıyla çalışıyoruz. Bu yardımlar kapsamında risk grubunda bulunan ilçemizdeki 65 yaÅŸ ve üzeri partili üyelerimiz tek tek telefonla aranılarak sorunları ve talepleri ile yakından ilgilenilmiÅŸtir.

ÇALIÅžMALAR ANLATILDI

Ayrıca hem Kadın Kollarımız hem de Gençlik Kollarımız, içinde bulunduÄŸumuz bu zorlu süreçte Ä°lçe Yönetimine yaptıkları hizmetlerle katkıda bulunmuÅŸlardır. Kadın Kollarımız, Anneler Günü'nde ÅŸehit annelerine karanfil takdim ederek onları asla unutmadığımızı göstermiÅŸtir. Gençlik Kollarımız ise; ilçe binamızda sosyal medya üzerinden canlı yayın olarak gerçekleÅŸtirdikleri #evdekal konseri ile evlerinde kalan insanlarımız için moral kaynağı olmuÅŸtur. Bu konser yaklaşık 58 bin vatandaşımızın eriÅŸimine sunulmuÅŸtur.

HER KOÅžULDA HALKIN YANINDAYIZ

Bugün gerçekleÅŸen toplantıda da yapılan yardımların bir kritiÄŸi yapılmıştır. Ramazan Bayramı'nda da ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını en optimal ÅŸekilde karşılamak için fikir alışveriÅŸinde bulunulmuÅŸ ve gerekli strateji oluÅŸturulmuÅŸtur. Ayrıca örgütlü mücadelemizin aksamaması adına bayram sonrası hareket planımızı oluÅŸturmuÅŸ bulunmaktayız. Bu baÄŸlamda bayram sonrasında mahalle toplantılarımızı baÅŸlatmak ve her mahallenin mahalle temsilcilerini oluÅŸturmak adına gerekli planlamalar yapılmıştır. Bu sürecin bilhassa partililerimiz ve bütün Körfez halkı için daha saÄŸlıklı bir ÅŸekilde sonlanması adına mücadelemiz sürecektir. Cumhuriyet Halk Partisi, koÅŸullar ne olursa olsun halkın yanında olmaya devam edecektir.”

YAZARIN DÄ°ÄžER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X