Korkmaz'dan yeşil-siyahlı ekibe 'tatlı' sürpriz

05 Aralık 2018 10:18
Spor Toto 3.Lig’de galibiyet serisini ilk kez 3 maça çıkararak zirvenin ensesine yapışan Kocaelispor’a haftanın ilk antrenmanında AK Parti İzmit Belediye Başkan Aday Adayı Ali Korkmaz sürpriz yaptı. İş adamları ve eski yöneticilerle yeşil-siyahlı ekibin çalışmasını takip eden Korkmaz, teknik ekip ve futbolculara baklava ve çiçek verdi

TFF 3. Lig 3. Grup'ta Pazar günü deplasmanda Ankara Adliyespor'u 1-0 yenerek galibiyet serisini 3 maça çıkaran Kocaelispor, haftanın ilk antrenmanını İzmit Ömer Türkçakal Bulvarı’nda bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Spor Tesisleri'nde (Vinsan) yaptı. Dar alanda çift kale maçla tamamlanan antrenmanın bir de sürpriz konuğu vardı. AK Parti İzmit Belediye Başkan Aday Adayı Ali Korkmaz, eski ilçe yöneticileri ve iş adamlarıyla antrenmanı ziyaret etti.

"STADI DOLDURMAYA DAVET EDİYORUM"

Korkmaz’ı, kulüp yöneticileri Volkan Özön, Mesut Volkan Sezgin, Teknik Direktör Galip Gündoğdu ve Kulüp Müdürü İlker Uzel karşıladı. Korkmaz, teknik direktör Galip Gündoğdu’ya çiçek takdim ederken, antrenmanı bitiren futbolculara baklava vererek, “Ankara deplasmanından galibiyetle dönen oyuncularımızı kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum” dedi. Korkmaz şöyle devam etti: “Kocaelisporumuz şehrimizin en önemli markası. Bu sezon çok iyi geçiyor. Galibiyet serisi üç maça çıktı ama ben bu serinin son iki maçta da devam edeceğine inanıyorum. Bu hafta ilk yarıda son iç saha maçımızda Muğlaspor’u ağırlayacağız. Bütün taraftarlarımızı stadı doldurmaya davet ediyorum. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın geçmişte yeşil-siyahlı ekibimizin borçlarından kurtulması için ciddi çalışmaları olmuştu. İnanıyorum gelecek günler Kocaelispor açısından çok daha iyi olacaktır. Kocaelispor’umuza başarılar diliyorum” dedi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X