Polisten Perşembe Pazarı'nda yankesicilik uyarısı

26 Ekim 2017 21:27
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, il genelindeki pazarlarda yankesicilik olaylarının önlenmesine yönelik uygulama gerçekleştirdi

Ä°zmit ilçesindeki semt pazarında kalabalıkları fırsat bilerek yankesicilik, hırsızlık, tırnakçılık ve dolandırıcılık olaylarını gerçekleÅŸtirenlere karşı, Ä°l AsayiÅŸ Åžube MüdürlüÄŸü koordinesinde baÅŸlatılan “Hayırlı Pazarlar” uygulaması devam ediyor. Ä°lki Ä°zmit-Gölcük Ä°lçe Emniyet ekipleri ve Güven Timleri ile ilki Gölcük’teki semt pazarlarında gerçekleÅŸtirilen uygulamanın 2’incisi Ä°zmit Ä°lçesinde Kurulan PerÅŸempe Pazarı'nda yapıldı. Pazar alanına gelen AsayiÅŸ ekipleri, güven timleri ile birlikte pazarın içerisinde gezerek vatandaÅŸları yankesicilik olaylarına karşı uyardı.

ÇANTA TAÅžIMA KONUSUNDA UYARDILAR

Åžüpheli ÅŸahıslar üzerinde kimlik sorgulaması da yapan ekipler, çantalarını sırtlarında taşıyan kadınları güvenlikleri açısından görebilecekleri ÅŸekilde çantalarını taşımaları konusunda uyardılar. Belirli periyotlarla devam edileceÄŸi bildirilen uygulamadan memnun olan vatandaÅŸlar, kendilerini uyaran polis ekiplerine teÅŸekkür ettiler.

YAZARIN DÄ°ÄžER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X