Saadet Partisi SKM’sini tecrübeleriyle yönlendiriyor

24 Mart 2024 12:27
Saadet Partisi Körfez İlçe yönetiminde yer aldığı süre içinde Körfez Belediyesi Meclis Toplantılarını hiç kaçırmayan ve sürekli notlar alan Meclis Üyesi adayı Hikmet Aydın, tecrübe ve bilgileriyle SKM çalışmalarına yön veriyor

Hikmet Aydın, iki dönemdir Körfez Belediyesi Meclis Toplantılarını hiç boşluk vermeden katılarak takip ediyor. Meclis üyeleri bile sık sık fire verip, mazeretle toplantılara katılmazken, Hikmet Aydın meclisin daimi takipçisi olarak kırılması zor bir rekora imza attı.

Bu takipleri sırasında sürekli not alan ve ilçede yapılan yanlış ve doğruları bilen Hikmet Aydın, SKM programlarını, yönlendirmeleri gerçekleştiriyor. Saha çalışmalarını, ziyaret edilecek noktaları, ilçenin eksiklerini ve halkın beklentilerini yakından bilen Hikmet Aydın, Belediye Başkanı ve Meclis Üyesi adaylarına da notlarını aktararak çalışmalarına yön veriyor.

“örnek bir belediyecilik olacak”

Körfez Belediyesi Meclis Üyesi adayı Hikmet Aydın, 1 Nisan sabahı Körfez halkının örnek bir belediye yönetimi ile tanışacağını ifade ederek, “İlçenin eksikliklerini, yapılması gerekenleri, halkın beklentilerini biliyoruz. Ses getirecek, istihdam ve huzur sağlayacak projelerimiz var. Ülkenin olduğu gibi ilçemizin de geleceği için üretim en önemli unsur. Bu konuda farklılık oluşturacak projelerimiz var. Uygulama aşamasına gelmeden halk arasında heyecanla karşılanan projelerimizle seçmenlerimizin karşısına çıktık ve oylarına talibiz. Mevcut yönetim 4 dönemdir ilçeyi yönetiyor ve yapılması gereken birçok hizmet beklentisi var. 4 dönemdir yapılamayanları bugün yapacakmış gibi halka sunmak insanların akıllarıyla alay etmektir. Hem genelde, hem de yerellerde başarısız yönetim nedeniyle insanlarımız sıkıntı yaşıyor. Belediyeler de bu konularda uygun projeler yaparsa halkın ekonomik olarak soluk almasını sağlayabilir. Bizim projelerimizde öncelik insan, insana yakışır yaşam koşulları ve üretim olacaktır” dedi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X