Sarıbay’dan muhtarlara: Her zaman emrinizdeyim!

27 Ocak 2018 12:10
İzmit Muhtarlar Derneği Başkanı Tuncay Aşkın ve dernek üyesi muhtarları ağırlayan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay “Her zaman emrinizdeyim” dedi

İzmit Muhtarlar Derneği Başkanı Tuncay Aşkın ve dernek üyesi muhtarlar CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve yönetimi ziyaret ederek yeni dönemin hayırlı olmasını dilediler. Tuncay Aşkın “Sizi ve yönetimdeki arkadaşları tanıyoruz ve seviyoruz. Seçildiğinize çok memnun olduk. Önceki dönemde çalışmalarınızı yakından takip ediyorduk. Yeni dönemde de güzel çalışmalar yapacağınıza, başarılara imza atacağınıza inancımız tam. Güzel bir kadro, bu kadro başarır diye düşünüyoruz” dedi. Zor bir dönem olduğunu ve taşın altına herkesin elini koyması gerektiğini dile getiren Aşkın “Mahallelerimizde birçok sorun var ama şu an bireysel sorunlardan ziyade genel sorunlarımız önemli. Bu sorunlar hakkında argüman hazırlayıp sizlere aktaracağız. Sizlerden de bu sorunların takipçisi olmanızı istiyoruz” diye konuştu.

HER ZAMAN EMRİNİZDEYİM

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Sizleri burada ağırlamak bizleri de mutlu etmiştir. Bir sıkıntınız olduğunda onu kendi sıkıntım gibi göreceğime inanın. Her zaman emrinizdeyim” dedi. Türk toplumu olarak örgütlü bir toplum olmadığımızı söyleyen Cengiz Sarıbay, “Örgütlü toplumun en önemlisi sizlersiniz. Sizler mahallelerde devletin baş parmağısınız. Mevkiniz çok önemli. Bizler için de, partimiz için de çok önemlisiniz. Bundan sonra birlik ve beraberliğimizi daha çok arttırmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X