SP’de başkan bu hafta belli olacak

08 Mayıs 2017 14:42
SP Kocaeli İl Başkanı Sinan Ejderoğlu’nun Yatırım ve Kalkınmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olması sonrası yeni il başkanının bu hafta atanması bekleniyor

2012 yılında yapılan kongrede Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı seçilen Sinan Ejderoğlu, geçtiğimiz günlerde Yatırım ve Kalkınmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı oldu. Şimdi ise Ejderoğlu’nun yerine kimin geleceği konuşuluyor. Saadet Partisi’nde yeni il başkanı konusu ile ilgili geçtiğimiz günlerde 500 kişinin katıldığı danışma toplantısı yapıldığı biliniyor. Üzerinde durulan isimler ise genel merkeze gönderilecek. Genel merkezde yakın bir zamanda yeni il başkanını atayacak.

FETİH ŞÖLENİNE YETİŞECEK

Yeni atanan il başkanı ise yakın bir zamanda kongreye gidecek. İl başkanlığı için 4 kişinin ismi konuşuluyor. Bu isimler şöyle; halen il başkan yardımcılığına devam eden Avukat Zafer Mutlu, iş adamı Nurettin Çelik, Recep Sarıdoğan ve Ahmet Özen. Genel merkezin bu hafta yeni il başkanını ataması bekleniyor. Yeni il başkanının 13 Mayıs Cumartesi günü, Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun da katılacağı “Fetih ve Gençlik Şöleni”ne kadar netleşmesi olasılığının çok yüksek olduğu konuşuluyor. 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X