Tayfun Balıkçı yola devam kararı aldı

22 Şubat 2024 23:33
CHP Körfez İlçe’de, İlçe ve İlin ön seçim öncesi ve sonrasında taraf olmasıyla başlayan huzursuzluk, Tayfun Balıkçı’nın ve ekibinin özverisi ile anlaşmayla sonlandı

Körfez’de 2 gündür adaylıktan çekilecek söylentilerine rağmen inandığı yoldan vazgeçmeyen Tayfun Balıkçı ve ekibi, daha da güçlenerek yola devam edeceklerini ifade etti. Bu kararla birlikte İzmit’ten sonra da Körfez’de de adayların çekilmesini bekleyenler hayal kırıklığına uğradı.

KÖRFEZ HALKINI HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATMAYACAĞIZ

Bu olumsuzluklardan daha da güçlenip, kenetlenerek çıktıklarını söyleyen Tayfun Balıkçı: "İl ve ilçe yönetimi ile yaptığımız toplantılar sonrasında seçimi kazanmaya odaklandık. Bu süreç içinde halkın adaylığımızı ne kadar çok istediğini gelen telefonlar, sokakta önümüzü keserek duygularını anlatan vatandaşların sözleriyle anladık. Körfez halkını hayal kırıklığına uğratmayacağız. Tam kadro olarak teşkilatımızla, adaylarımızla sahadayız ve seçimi kazanacağız” dedi.

Tayfun Balıkçı, listedeki eksikliklerin de tamamlandığını ve güçlü bir ekiple saha çalışmalarına devam ettiklerini sözlerine ekledi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X