TESUD’da anlamlı buluşma

05 Şubat 2018 15:58
‘Ayrılıkçı Kürtlerin Musalla Taşı PKK’ isimli kitabıyla gündemi belirleyen emekli Albay Ünal Atabay, TESUD Kocaeli Şubesi’nde meslektaşlarıyla buluştu. Anıların yad edildiği ziyarette Atabay, kitaplarını imzaladı

Türkiye Emekli Subaylar Derneği Kocaeli Şubesi'nin İzmit Kemalpaşa Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:70 adresindeki dernek merkezinde gerçekleştirilen kitap imza gününe dernek üyeleri büyük ilgi gösterdi.

KİTAPLARINI İMZALADI

Şube başkanı Enver Tunçel’in ev sahipliği yaptığı buluşmada Genelkurmay Başkanlığı ve Kara Kuvvetleri Komutanlığı Karargahı’nda terörle mücadele faaliyetlerinin planlanması, koordinasyonu ve değerlendirilmesinde stratejik seviyede yıllarca görev yapan, terörle mücadeleye bizzat katılmış ve Öcalan’ın İmralı Adası’ndaki muhafaza-koordinasyon faaliyetlerinin yürütülmesi ve takibinde harekat merkezi amirliği görevinde bulunmuş bir emekli subay olan ve ilimizde yaşayan Ünal Atabay kitaplarını imzaladı.

TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI

Atabay ‘Ayrılıkçı Kürtlerin Musalla Taşı PKK’ kitabında; PKK terörünü başından gelinen noktaya kadar çok değişik boyutlarıyla inceleyerek terörün sona erdirilmesine ilişkin engin tecrübelerini de paylaştı.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X