Uygun: Arsa satacağınıza altyapı sorununu çözün

29 Mayıs 2022 22:24
Bu akşam saatlerinde Körfez’de etkisini gösteren sağanak yağışın ardından Körfez Belediyesi’nin bulunduğu bölge de sular altında kaldı. Yaşanan duruma tepki gösteren Körfez Belediyesi’nin CHP’li meclis üyesi Erkan Uygun “Arsa satacağınıza önceliğiniz Körfez Belediyesi’nin önündeki caddenin altyapı sorununa çözüm olsun” dedi

Bu akşam saatlerinde Kocaeli’de etkisini gösteren sağanak yağış Körfez’de de bazı bölgelerde su basmalarına sebep oldu. Aniden başlayan sağanak yağmurun ardından cadde ve sokaklar kısa bir sürede göle dönerken, Körfez Belediyesi’nin bulunduğu belge de sular altında kaldı.

“ŞORTUNUZU ALIN GELİN”

Körfez Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyesi Erkan Uygun, yağış sonrası Körfez Belediyesi önündeki su birikintileri görüntüleyerek belediye yönetimine tepki gösterdi. Uygun; sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Sayın Şener Söğüt, 1 Haziran’da yapılacak meclis toplantısında 7 bin metrekare arsa satacağınıza önceliğiniz Körfez Belediyesi’nin önündeki caddenin alt yapı sorununa çözüm önceliğiniz olsun, belediye binasını su basmış. Mutlu şehir Kocaeli için örnek ilçemiz Körfez mutluluk için tüm sokaklar ve caddelerimiz havuz gibi, hadi şortunuzu alıp gelin” ifadelerini kullandı.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X