Yasin Özlü, Başiskele için projelerini açıkladı

02 Mart 2019 23:07
AK Parti Başiskele Belediye Başkan Adayı Yasin Özlü, ilçe için projelerini paylaştı. Özlü, "Başiskele'yi süper şehir ligine çıkaracağız" dedi

AK Parti Başiskele Belediye Başkan Adayı Yasin Özlü, bugün Kullar Kültür Merkezi'nde projelerini kamuoyuna açıkladı. Programa AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Ak Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın, Eski Bakan Osman Pepe, MHP ve AK Parti İlçe teşkilatları, STK başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

AYAZ: BENDEN KRALCILAR VAR

İlçe başkanının açılış konuşmasının ardından konuşan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, "Başiskele halkıyla 10 yıl boyunca birbirimize kilitlendik. Kimsenin tavuğuna kışt demedik. Allah'ıma hamd olsun. Çok güzel bir ilçe yaptık. Hep birlikte yaptık. Şimdi ne oluyor da nefsine yenilip benden kralcılar çıkıp konuşuyor. Bizim alnımız açık yüzümüz pak olması için çalıştık. Bu aşk devam edecek Yasin'le birlikte çalışacağız" dedi. 

YASİN'E SAHİP ÇIKIN

Tahir Büyükakın, yaptığı konuşmada "Başiskele'nin projelerini Özlü ile birlikte yaptık. Yasin'e güçlü bir destekle sahip çıkın" dedi.

ÜNLÜ'YE BÜYÜK ALKIŞ 

MHP İl Başkanı Ayfın Ünlü, "Cumhur İttifakı'nda bir ruh var. Alparslan'ın ruhu, Çanakkale ruhu neyse bu ittifak da aynı ruhta. Bu ittifak 13-0'la devam edecek. Büyük fotoğrafa bakmayı görenler gerçeği görenlerdir. Benim liderlerim sistem değişikliği yaptıysa ve dünyaya kafaya tutuyorsa gerçek oradadır. Eski sisteme dönelim diyenler Pensilvan'dan talimat alanlardır. Başiskele'de ipsizler ve sapsızlar var. Tüm ülkücülere AK Parti'nin adaylarına ananızın ak sütü gibi oy verin. Ben Devlet Bahçeli'nin boynunu bükmem siz de Recep Tayyip Erdoğan'ın boynunu bükmeyin ve yüzde 75'le seçimi Başiskele'yi alalım." dedi...

PEPE: HÜSEYİN AYAZ YİĞİTLİK YAPTI

Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, "10 yıldır Başiskele'ye hizmet eden Hüseyin Ayaz kardeşime teşekkür ediyorum. Rabbim yolumuzu açık etsin geleceğimizi aydınlık etsin" dedi. Eski Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe konuştu. Pepe, "Bu akşam Kullar'da tanıtımını duyduk. Buraya mutlaka gitmeliyiz dedik. İyi ki gelmişiz. Buralar bizim için çok önemli yerler. Hüseyin Ayaz'ın alicenaplığına parmak basmak istiyorum. Yiğitlik yaptı. Makamlar gelir geçer. Önemli olan hoş bir seda bırakmaktır" dedi.

ERYARSOY: BİZ MHP İLE YOL YÜRÜYORUZ 

AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, yaptığı konuşmada, "Başiskele'nin yine bugün maşallahı var. Seçim sandıkta kazanılır. 31 Mart'a kadar durmadan kazanacağız. 15 yıldır hizmet eden Hüseyin Başkan'a teşekkür ediyorum. Biz MHP ile bir yol yürüyoruz. Kandil ve Pensilvanya'dan talimat alanlarla yol yürüyoruz." dedi.

"SÜPER LİGE TAŞIYACAĞIZ"

Son olarak sahneye Yasin Özlü çıktı. Özlü, "Biliniz ki özümüz de sözümüz de Başiskele'dir. Yatay şehir, insan merkezli yönetim ilkemiz olacak. Ana gündemimiz istihdam olacak. Turizmi geliştireceğiz. Başiskele'nin sosyal hayatını canlı tutacağız. Başiskele'yi süper lige taşıyacağız. Başiskeleli başımızın tacı ve gözümüzün nuru olacak" dedi. Özlü'nün proje sunumunun ardından meclis üyesi adaylarıyla kamuoyu selamlandı.
 

İŞTE PROJELER

Millet Bahçesi Seymen Kışlası Projesi

1 Milyon 200 bin metrekare alana sahip  Seymen Topçu Kışlasının farklı yaş gruplarına yönelik yaşam alanlarını ve ihtiyaç duyulan donatıları barındıran Millet Bahçesine dönüşü sağlanacaklar

Termal Turizm Tesisi

Günübirlik termal tesis projesini ilçemize kazandıracağız. Tüm hemşerilerimize ekonomik ve kaliteli hizmeti, havuzlar,hamam, sauna, aile banyoları gibi alanlarla sağlayacağız.

 

BAĞLANTI YOLLARI

DSİ Kavşağı Düzenleme Projesi, Sanayi Kuzey Girişi Kavşağı, Emniyet Kavşağı, D-130 Karamürsel Caddesi Bağlantı Projesi, Yuvacık Körprülü Kavşağı Genişletme Projesi, Belediye Kavşağı, Karşıkaya Köprülü Kavşağı İyileştirme

GÜNEY TOPLAMA YOLU

Gölcük’ten Kullar’a kadar 2x2 duble yol. 

YENİKÖY SAHİL TOPLAMA YOLU PROJESİ

MODERN YAYA VE ÜSTGEÇİDİ PROJESİ

D-130 Karayolu üzerinde bulunan uygun noktalara. 

KOBİS ve BİSİKLET YOLLARI PROJESİ

AKADEMİ LİSE BİLGİ EVLERİ

KILAVUZ GENÇLİK PROJESİ

ROBOTİK WEB KODLAMA SINIFLARI PROJESİ

KOCAELİ TURİZM MASTER PLANI 

BAŞİSKELE DEVLET HASTANESİ PROJESİ

KOCAELİ İL EMNİYET SARAYI

OTOMOBİL MÜZESİ VE YAŞAM MERKEZİ PROJESİ

NİKAH VE SERGİ SARAYI

KULLAR YAŞAM MERKEZİ

KENT MEYDANLARI PROJESİ

KAPALI PAZAR ALANLARI

JEOTERMAL SERACILIĞI DESTEKLEME PROJESİ

ENGELSİZ YAŞAM DESTEK MERKEZİ

AİLE DANIŞMANLIK VE YAŞAM MERKEZİ

KADIN EMEĞİNİ GELİŞTİRME MERKEZİ

ÇOCUK ÜNİVERSİTESİ 2. ETAP EĞİTİM TESİSİ PROJESİ 

PRESTİJ CADDE VE BULVAR YOL DÜZENLEMELERİ

TIR PARKI VE OTOPARK PROJELERİ

MESİRE VE PİKNİK ALANLARI

YÖRESEL ÜRÜN KÖYLÜ PAZARI

AÇIK-KAPALI SPOR TESİSLERİ PROJESİ

KADIN-ERKEK FıTNESS SPOR SALONLARI

KARİYER VE İSTİHDAM MERKEZİ

MİLLET KIRAATHANELERİ

TARİH YOLU VE TURİZM PROJELERİ

SPOR OKULLARI VE SPOR PROJELERİ

SOSYAL DESTEK PROJELERİ

SIFIR ATIK PROJELERİ

ELEKTRİKLİ ARAÇ ŞARJ İSTASYONLARI

KÜLTÜR VE SANAT PROJELERİ

TEKNOLOJİ VE İNOVASYON

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X