Yıldızlı altını çizerek söyledi: CHP Kocaeli ön seçim istiyor!

18 Aralık 2022 19:08
CHP Darıca ve Çayırova İlçe Örgütünün üye katılım töreninde konuşan CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı, “Kocaeli, CHP seçmenleri ön seçim istiyor. Biz her zaman ön seçimden yana olacağımızı söylemiştik. Bu kentte bunu size bir kez daha aktarıyorum. Kocaeli, örgütlerinin talebi ön seçimdir” dedi

CHP Darıca ve Çayırova İlçe Örgütü bugün bir tören düzenleyerek 500 yeni üyeye rozet taktı. Yeni üyelere rozet takma törenine CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kağan Salıcı da hazır bulundu. Törende konuşan CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, Kocaeli örgütlerinin ön seçim istediğini bastırarak söyledi. Başkan Yıldızlı şunları söyledi: "Biz yola çıktığımızda iktidar olmak için siyaset yapıyoruz demiştik. 3 senedir kapı kapı dolaşıyoruz. Dokunmadan iktidar olma şansınız yok. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımıza yapılanları, il başkanımıza yapılanları görüyorsunuz.

CHP ÖN SEÇİM İSTİYOR

Bu bizi yolumuzdan yıldıramaz. Darıca'da internet yok. Yol sorunu var. Bir tane hastane var başhekimi yok. Sahada da bir tane vekilleri yok. Kocaeli'nin en büyük sorunu ulaşım problemi. İstanbul'da her şeyin ket vurmasına rağmen CHP'li belediyeler çalışıyor. Kocaeli, CHP seçmenleri ön seçim istiyor. Biz her zaman ön seçimden yana olacağımızı söylemiştik. Bu kentte bunu size bir kez daha aktarıyorum. Kocaeli, örgütlerinin talebi ön seçimdir. Hak için, hukuk için zaman birlik zamanı. Yeni üyelere katılımlarından ötürü çok teşekkür ediyorum."

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X